Οργή Τσακαλώτου. Τηλεφώνησε στο Μαξίμου για την επίθεση από την ΕΡΤ

Έντονα αντέδρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλωτος, στην κριτική που του έκαναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για τα όσα είπε για ενισχυμένη επιτροπεία μετά την λήξη των μνημονίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός τηλεφώνησε  εξοργισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια των γεγονότων από την στιγμή που, όπως είπε ο ίδιος, δεν  έχει μιλήσει για πιστοληπτική γραμμή στήριξης.
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού τον διαβεβαίωσαν, ότι τα όσα είχαν ειπωθεί στην μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ ήταν απόψεις των δημοσιογράφων και δεν αφορούσαν τον πρωθυπουργό, ούτε τους συνεργάτες του . Μάλιστα του είπαν ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα αναλάμβανε να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Έτσι χθες ο υπουργός ενημέρωσης σε συνέντευξη του τόνισε ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε πει κάτι διαφορετικό από την κεντρική άποψη της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα των μνημονίων.

Ολα δείχνουν πάντως, ότι η αντιπαράθεση αυτή δεν θα τελειώσει εδώ, καθώς οι 53 θεωρούν ότι πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται ένας συγκεκριμένος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο .
Ο λόγος ; Μα φυσικά η επόμενη μέρα των μνημονίων  και ποιος θα χρεωθεί ή θα πιστωθεί (ανάλογα με την τελική ρύθμιση) την έξοδο της χώρας από τα προγράμματα…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ