Οργή Τσίπρα για Μητσοτάκη, Μαρινάκη και «Παραπολιτικά»

Η επίθεση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην οικογένεια Τσίπρα και μάλιστα στο θανόντα πατέρα του πρωθυπουργού εξόργισε  τον Αλέξη Τσίπρα . Ετσι  κάλεσε  στο Μέγαρο Μαξίμου τους συνεργάτες του και συζήτησε το θέμα προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί το θέμα.

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι οι  επιθέσεις που δέχεται η οικογένεια του –την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα είχε περιλάβει την Μπέτυ Μπαζιάνα-έχει να κάνει αποκλειστικά με τις δημοσκοπήσεις και το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος στο ζήτημα της σκανδαλολογίας.

Καθώς όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι τα σκάνδαλα και η διαπλοκή  βαραίνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αντίθετα η πλειοψηφία των πολιτών εμφανίζεται να πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι καθαρός , η ΝΔ μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπαθεί να σπιλώσει την οικογένεια του πρωθυπουργού, ώστε στο τέλος να επικρατήσει στους ψηφοφόρους η λογική ότι όλοι ίδιοι είναι.

Η αντιπαράθεση αυτή δεν αναμένεται να λήξει σύντομα και ομαλά, καθώς όπως λένε οι στενοί συνεργάτες του,  ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να μην ανεχτεί τέτοιου είδους χυδαίες επιθέσεις, που μάλιστα έχουν ως στόχο… άμαχο πληθυσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ