Κοινωνία

Παγώνη: «Πού να δείτε τι θα γίνει με τα κορονοπάρτι! Ανοίξτε την εστίαση»

Παγώνη: «Πού να δείτε τι θα γίνει με τα κορονοπάρτι! Ανοίξτε την εστίαση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ματίνα Παγώνη είπε συγκεκριμένα: «Ήταν αναμενόμενο, το είχα πει μετά τα Χριστούγεννα για το Πάσχα». Και συνέχισε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και λέγοντας πως νοσοκομειακοί θα έπρεπε να ακούγονται πρώτοι. «Είναι όπως ο άρρωστος. Πρέπει να του πεις από την αρχή την πραγματικότητα για να ξέρει πώς θα κινηθεί», είπε.

Για την αύξηση στα λύματα στην Αττική ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να μην έχουμε αύξηση 171% όταν έχουμε αυτές τις συγκεντρώσεις είτε στα πάρτι είτε στα λεωφορεία είτε στο μετρό; Φυσικά το περιμένουμε και που να δείτε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, εάν συνεχίσουμε κατά αυτόν τον τρόπο, με το συνωστισμό σε πλατείες και τις γειτονιές».

«Μπαρούτι» ο Τσιόδρας για τον «ιερό συμβιβασμό»! Η Εκκλησία, ο Μητσοτάκης και τα χατίρια για το Πάσχα

Η κα Παγώνη επέμεινε ότι πρέπει να ανοίξει η εστίαση”, ανέφερε. «Έχουμε νέους που διασωληνώνονται και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί». Και εξήγησε: «Ένας συμπτωματικός στις πλατείες μπορεί να κολλήσει 50 άτομα”».

Για τα σχολεία είπε ότι το άνοιγμα δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία (για αύξηση του ιικού φορτίου), ούτε το Σεπτέμβριο γιατί υπάρχουν κανόνες.

Σχετικά με τα εμβόλια είπε: «Πρέπει όλοι να κάνουν το εμβόλιο χωρίς καν να το σκεφτούν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X