Auto - Moto

Παναγία… βοήθα! Μια Mercedes AMG GT S με… 656 άλογα! video

Παναγία… βοήθα! Μια Mercedes AMG GT S με… 656 άλογα! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε πιάνει… ζάλη και μόνο που την βλέπεις! Ενώ οι φίλοι της Mercedes-Benz αναμένουν την AMG GT Black Series, η Creative Bespoke έρχεται να καλύψει –έστω και προσωρινά- το κενό.

Ο Αμερικανικός βελτιωτικός οίκος με βάση στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, δημιούργησε τη GT S η οποία προσφέρει αισθητικές αλλά και… ουσιαστικές αναβαθμίσεις!

Κούκλα η νέα Mercedes

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο 4λιτρος Twin-Turbo V8 κινητήρας είναι κατά 141 άλογα πιο ισχυρός από την «απλή» έκδοση του μοντέλου, με την ιπποδύναμή του να φτάνει στα 656 hp.

Jaguar… για λίγους! Νέα και περιορισμένης παραγωγής η XE Reims Edition! video

Η Creative Bespoke προχώρησε και σε μία σειρά σχεδιαστικών επεμβάσεων, που κάνουν το δημιούργημά της να θυμίζει τη GT R Pro. Γεμάτη λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, με νέα γρίλια και νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ποδιές στο πλάι, νέου σχεδιασμού πίσω αεροτομή αλλά και γυάλινο καπάκι κινητήρα, που αποκαλύπτει τον γερμανικό V8.

Βαμμένη σε χρώμα satin black, πατά σε εντυπωσιακές ζάντες της Vossen, ντυμένες με ελαστικά Pirelli P Zero Tires. Η απόσταση από το έδαφος είναι χαμηλότερη ενώ υπάρχουν επεμβάσεις και στην ανάρτηση.

Δείτε την εντυπωσιακή Mercedes

Mercedes

«Παιχνιδάκι» οι μηχανές! Η πιο «καυτή αμαζόνα» τρελαίνει κόσμο! video

Mercedes

Η Creative Bespoke «πείραξε» και την καμπίνα, όπως λέει το newsauto, τοποθετώντας μαύρο και κόκκινο δέρμα. Καθώς και τα λογότυπά της στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X