Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Να επιστρέψουν στις νίκες οι “πράσινοι”

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Να επιστρέψουν στις νίκες οι “πράσινοι”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Με τις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική, συνεχίζεται το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου η Euroleague.

Οι «αιώνιοι» έχουν εντός έδρας αποστολές και θα προσπαθήσουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους στη διοργάνωση, καθώς ήδη μετρούν από μια ήττα στη σεζόν, έχοντας χάσει αμφότεροι από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Πρώτος στη «μάχη» της 3ης αγωνιστικής ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται αύριο (17/10, 21:30) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στη βαθμολογία, καθώς έχουν αμφότερες ρεκόρ 1-1, ωστόσο το σύνολο του Έτορε Μεσίνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο -δις πρωταθλητής Euroleague- Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αλλά και ο Λουίς Σκόλα, ο οποίος υπέγραψε στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Αρμάνι, αφού πρώτα βοήθησε την εθνική Αργεντινής να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του «τριφυλλιού», καθώς οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 19 φορές στην ιστορία και ο Παναθηναϊκός προηγείται με 13-5, έχοντας πανηγυρίσει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Όμως, η τελευταία νίκη της Αρμάνι κόντρα στον Παναθηναϊκό σημειώθηκε την περυσινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2018, όταν η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε των «πράσινων» στην Αθήνα με 86-83.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X