Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το ευχαριστώ του Νταμπίζα στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Το ευχαριστώ του Νταμπίζα στους παίκτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και μίλησε τόσο στους προπονητές και τους παίκτες της Ακαδημίας, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της πρώτης ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Νταμπίζας επεσήμανε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που επέτρεψε στην ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να υπάρχει μίας μορφής κανονικότητα στις υποχρεώσεις του συλλόγου και στον δικό μας επαγγελματισμό.

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, με την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και τις συνθήκες που προϋπήρχαν, πολλοί αμφέβαλαν εάν θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και αυτό δεν αλλάζει. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι. Να μην υπάρχουν οφειλές κάτι που έγινε με εξαίρεση μια μικρή οφειλή από πέρυσι.

Οι απλοί εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί και πρέπει να το κρατήσει αυτό η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θέσαμε το πλάνο της ελληνοποίησης και δείξαμε από την πρώτη στιγμή πόσο το πιστεύουμε. Είναι προσβλητικό και για τον προπονητή και για εμένα, να λέγεται ότι ξαφνικά παίζουν ποδοσφαιριστές από την στιγμή που έφυγα.

Την Κυριακή ήθελα πολύ να κερδίσει η ομάδα, γιατί νιώθω ακόμη μέλος της. Διάβαζα πράγματα για εμένα λες και έμπαινε ένας άνθρωπος σαν τον… Χίτλερ και τον χαιρετούσατε ανάλογα και στεκόσασταν όλοι προσοχή από φόβο και τρόμο. Μια εικόνα που βγήκε προς τα έξω που ποτέ δεν υπήρξε. Εσείς ξέρετε την αλήθεια.

Βγήκε ότι είχαμε προβλήματα με τον προπονητή, ενώ όλοι ξέρετε τι έγινε μετά τον Άρη και τι συζητήσεις είχαν γίνει για να μείνει ο προπονητής μαζί μας. Υπήρχε στοχευμένη παραποίηση των γεγονότων μετά τον Άρη και την Ξάνθη στα όσα σας είπα εδώ. Θυμηθείτε ποια ήταν η θέση μου τότε υπέρ σας και ότι σας στήριξα.

Υπήρξε κάποιος που θεωρεί ότι τον προσέλαβα με κάτι που είχα πει ή με τη συμπεριφορά μου;

Δεν με νοιάζει να γίνομαι αρεστός στα αποδυτήρια. Δεν έχω σχέσεις με δημοσιογράφους γιατί πάντα ήθελα τα όποια αρνητικά ή θετικά σχόλια να γίνονται ανεξάρτητα από σχέσεις φιλίας. Εχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω με συγκεκριμένες αξίες, να είμαι αληθινός, να σέβομαι και να συγχωρώ.

Με αυτούς τους κανόνες ήρθα και με αυτούς σας αποχαιρετώ. Να είστε αληθινοί, να σέβεστε ο ένας τον άλλον και να γίνετε μια πραγματικά δεμένη ομάδα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X