Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0: Σκορ και θέαμα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0: Σκορ και θέαμα στην Τούμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για τον ΠΑΟΚ, που προσπέρασε την ΑΕΚ και περιμένει στραβοπάτημα του Άρη για να μείνει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της Super League 1.

Πειστική εμφάνιση από τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις, που δημιούργησαν και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη.

Πρωταγωνιστές ξανά οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης, οι οποίοι είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ. Γκολ και εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Μπάμπα, δίχτυα βρήκε και ο Ουάρντα.

Φουριόζος με «καυτή» αριστερή πτέρυγα

Με πολλή διάθεση μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά. Με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και την αριστερή πλευρά με Μπάμπα και Τζόλη να είναι εξαιρετική οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν την εστία της Λαμίας.

Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε ουσία όταν στο 18’ο Τζόλης βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μπάμπα Ραχμάν μέσα στην περιοχή, ο Γκανέζος έκανε ωραία προσποίηση και πλάσαρε με το αριστερό για το 1-0, κάνοντας… σεφτέ στα τέρματα στο ντεμπούτο του.

Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Τζόλη και Μπάμπα να συνδυάζονται ξανά, τον Αφρικανό να σπάει την μπάλα αλλά το σουτ του Ροντρίγκο κόντραρε τελευταία στιγμή «στερώντας» την ασίστ από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.

Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος προήλθε από λάθος της άμυνας της Λαμίας, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τζόλης πάσαρε στον Κρμέντσικ αλλά ο Κατσίκας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσέχου σέντερ φορ.

Σκορ και θέαμα για 45′

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απλοποίησε γρήγορα την κατάσταση.

Στο 48’ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την κάθετη, ο Τζόλης βγήκε ταχύτατα σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε και έκανε το 2-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ροντρίγκο μοίρασε στον Ουάρντα, ο οποίος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «κλείδωσε» τη νίκη.

Στη συνέχεια, ήρθε το πιο εντυπωσιακό γκολ της ημέρας από τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του από πάσα του Σβιντέρσκι, «όπλισε» και με ένα σουτ κεραυνό «εκτέλεσε» τον Κάτσικα.

Μετά και από το τέταρτο γκολ του Δικεφάλου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ομάδα του Γρηγορίου ανέβηκε στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση.

Το σκορ παρέμεινε στο 4-0 και ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκες την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαμπά, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο (Λύρατζης 73′), Σβαμπ (Νινούα 73′), Τσιγγάρας, Ουάρντα (Καγκάβα 61′), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (Λάμπρου 54′), Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 61′).

Λαμία: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Τζέιμς (Σκαραμαγκάς 52′), Βύντρα, Βλάχος, Μπιάναρσον, Μπουλούλης (Γκούγκα 59′), Προβυδάκης, Πίτι (Νικολόπουλος 74′), Γκαζαριάν (Χατζηστραβός 74′), Μπα (Βλαχομήτρος 46′).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X