Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος που «έσβησε» τον Μαραντόνα δουλεύει σε καντίνα έξω από την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος που «έσβησε» τον Μαραντόνα δουλεύει σε καντίνα έξω από την Τούμπα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο άνθρωπος που «έσβησε» τον Μαραντόνα πουλάει σουβλάκια έξω από την Τούμπα. Ο Γιώργος Σκαρτάδος, το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα από της δεκαετίας του 1980, ο πραγματικός αρχηγός, ένας παικταράς, ένας ηγέτης του ΠΑΟΚ που κράτησε όρθιο την ομάδα σε δύσκολες εποχές…

Έπαιξε στους ασπρόμαυρους από το ’82 μέχρι το ’92. Έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας πίσω από τον Κούδα και τον Σαράφη, ενώ στο ξεκίνημα του έπαιζε στο κέντρο και στην άμυνα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ το 1985 και άφησε ανεξίτηλες αναμνήσεις σε πολλούς με τις μάχες που έδωσε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και το γκολ του στη Νάπολι.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ ήταν, αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες της εποχής του στην Ελλάδα.

Κανένα επάγγελμα δεν υποτιμητικό αλλά ο άνθρωπος αυτός πρέπει και αξίζει να έχει μια θέση στο ποδόσφαιρο και μιας καλύτερης τύχης. Ο Δικέφαλος πρέπει να έχει ανοιχτά τα φτερά του και να αγκαλιάζει το παρελθόν του και τους ανθρώπους που τίμησαν και δόξασαν τον σύλλογο. Να σέβεται το παρελθόν του για να τον σεβαστεί το μέλλον του.

Χασιώτης για Σκαρτάδο: «Ντροπή παίκτης του ΠΑΟΚ να πουλάει σουβλάκια»

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ, φάνηκε σοκαρισμένος με την είδηση ότι ο φίλος του πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χασιώτης και μίλησε αναφορικά με τον Γιώργο Σκαρτάδο:

«Τον είχαμε πως και πως. Πήρε από τον Βουλινό μία απόφαση να μείνει. Στον Ολυμπιακό έπαιρνε καλά χρήματα. Δεν θέλω να πω που έχασε τα λεφτά που έβγαλε, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις να πουλάει σουβλάκια.

Τον είχα σαν παιδί μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά φαίνεται ότι η ζωή πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς για κάποιους. Είναι ντροπή παίκτης του ΠΑΟΚ να φτάνει σε αυτή την κατάσταση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X