Παπασταθόπουλος: «Αποχωρώ αν δεν προκριθούμε στο Euro»

EUROKINISSI
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα εάν αυτή δεν προκριθεί στο Euro. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντόρτμουντ χαρακτήρισε αποτυχία τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 και δήλωσε ότι ευθύνη γι’ αυτό έχει ο προπονητής αλλά και οι παίκτες.
«Το EURO του 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς. Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα», είπε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μετά την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης». 
Αναφερόμενος στον πρώτο αγώνα και τη βαριά ήττα από τους Κροάτες είπε πως «φταίμε τόσο εμείς, αλλά φταίει και ο προπονητής», ενώ όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο παραμονής του Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής είπε: «Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια. Μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα, έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα, αν θα μείνει, είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ