Κοινωνία

Πατέρας φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε στο Τορίνο: «Είχε εμμονές με την κόρη μου»

Πατέρας φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε στο Τορίνο: «Είχε εμμονές με την κόρη μου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εμμονές με την 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια στην Ιταλία, η οποία δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από έναν 27χρονο στο Τορίνο, φέρεται να είχε ο δράστης, σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας.

Όπως είπε στο Mega, o 27χρονος έχασε τη δουλειά του και θεώρησε ότι η φοιτήτρια έφταιγε για αυτό. «Είχε γίνει παρανοϊκός με αυτό. Είχε εμμονές με την κοπέλα» είπε χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα δέχθηκε πέντε μαχαιριές, μια στο λαιμό, μια στο θώρακα και τρεις στην κοιλιά σε ένα δημόσιο χώρο στην καρδιά της ιταλικής πόλης.

«Βγήκαμε από την εντατική, και είμαστε σε καλό δρόμο. Λέμε ότι διέφυγε τον κίνδυνο», είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο 27χρονος άνηκε στην παρέα της Γεωργίας μαζί με άλλα 6-7 άτομα και φαίνεται πως την απειλούσε εδώ και κάποιες μέρες μέσω μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την είχε απειλήσει πρώτα. Έστελνε απειλητικά μηνύματα. Υπάρχουν τα μηνύματα αυτά στην αστυνομία εκεί. Ότι «εσύ φταίς για όλα. Για ότι έγινε και θα σε σκοτώσω». Δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο γιατί ήταν φίλοι, ήταν της παρέας δεν ήταν άγνωστος», είπε ο πατέρας.

Παρά το γεγονός οτι ο 27χρονος έδειχνε με κάθε τρόπο το μίσος του η κοπέλα προσπαθούσε να λύσει την παρεξήγηση και δέχθηκε να συναντηθούν στο μοιραίο σημείο.

Όπως είπε ο πατέρας «λέω πήγαινε αλλά πρόσεχε. Πρόσεχε τι θα γίνει. Και μιλούσαν επί 4 με 5 ώρες μαζί και όταν η Γεωργία πήγε να φύγει την χτύπησε από πίσω. Όταν έφευγε. Δηλαδή δεν το χωράει το μυαλό μου. Δεν ξέρω».

«Είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Κάνουμε μεγάλο αγώνα για να σπουδάσει στην Ιταλία το παιδί μας. Από ό,τι μου είπαν μετά από αυτό που περάσαμε θα χρειαστούν πολλά από εδώ και πέρα, για φυσιοθεραπείες, και ψυχοθεραπείες. Αυτά κοστίζουν πολύ» υποστήριξε ο πατέρας.

Φρίκη: Μαχαίρωσε στο λαιμό 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X