Πολιτική

Πατούλης: «Πώς κόλλησα κορονοϊό» – Βγήκαν τα αποτελέσματα της Μαρίνας Πατούλη και του γιου τους

Πατούλης: «Πώς κόλλησα κορονοϊό» – Βγήκαν τα αποτελέσματα της Μαρίνας Πατούλη και του γιου τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, 01.12.2020, ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας ακόμη εκπρόσωπος της πολιτικής ζωής του τόπου που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΝΔ για την επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Γκιουλέκα

«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε συγκεκριμένα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/giorgos.patoulis/posts/1777728042375504

Λίγο αργότερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στο Star, τονίζοντας για το πώς κόλλησε τον ιό: «Όχι, δεν έχω συμπτώματα. Την Παρασκευή είχε έρθει ένας δήμαρχος στο γραφείο. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός. Ο αντιπεριφερειάρχης χθες έκανε τεστ, βγήκε θετικός, οπότε έκανα κι εγώ σήμερα. Και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό, τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς. Κάναμε και στην σύζυγο και στον γιο, είναι αρνητικοί».

Η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, ενημέρωσε για το αρνητικό τεστ τόσο της ίδιας, όσο και του γιου τους, ενημερώνοντας πως ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες της συναντήσεις και πως θα κάνει και δεύτερο τεστ κορονοϊού.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CIRJpIQpAMy/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X