Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Agrotica: Θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα (φωτό και βίντεο)

Κασσελάκης Agrotica το Σάββατο (03/02).

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους και ο ίδιος απάντησε με χιούμορ, λέγοντας: «Γιατί χειροκροτάτε; Ακόμα δεν μίλησα».

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, ανέφερε: «Είμαι πεντακάθαρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καθαρά χέρια και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Θα στηρίξουμε τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους».

Από την πλευρά του, o πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας, έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ. Τον λόγο πήρε και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΘ – Helexpo.

 

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. άρχισε επισκέψεις σε περίπτερα της Agrotica. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, η υπεύθυνη για τα αγροτικά Ολυμπία Τεληγιορίδου, βουλευτές, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, καθώς και κομματικά στελέχη.

 

Δείτε φωτογραφίες

Ολες οι Ειδήσεις