Media

Ανάσταση με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Σπίτι με το MEGA» και πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες

Το «Σπίτι με το MEGA» απόψε Μ. Σάββατο στις 22:00, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο από αγαπημένους καλλιτέχνες και αγαπημένα τραγούδια.

Στο «Σπίτι με το MEGA» η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Πέτρο Ιακωβίδη και πολλούς άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, η ταλαντούχα Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου με την υπέροχη φωνή, ο δημιουργός και ερμηνευτής Χρήστος Σαντικάι τιμούν με την παρουσία τους τον Πέτρο Ιακωβίδη και θα χαρίσουν solo ερμηνείες αλλά και ντουέτα- έκπληξη με τον τιμώμενο καλλιτέχνη.

Ξεχωριστή είναι και η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου που τιμά τον καλό της φίλο Πέτρο Ιακωβίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, συναντούν τη σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εκτός πλατό, δίπλα στη θάλασσα. Σε χαλαρή διάθεση αλλά πάντα κεφάτη και λαμπερή, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά μαζί με τον ταλαντούχο δημιουργό τη μεγάλη επιτυχία «Παραδόθηκα σε σένα». Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Η βραδιά ξεκινά κατανυκτικά με ύμνους και τραγούδια και μετατρέπεται μετά την Ανάσταση, σε ένα non-stop πάρτι με κέφι, μεγάλες επιτυχίες και πολλές ευχές.

Στις 23:50, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, θα μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανεβαίνει στη σκηνή και θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του μέχρι πρωίας.

 

Ολες οι Ειδήσεις