Χωρίς Κατηγορία

Δολοφονία γιατρού στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος (pics&vid)

Πλήρη κάλυψη φαίνεται ότι παρέχει στη συνεργό του ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που δολοφόνησε τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα. Ο φερόμενος δράστης προφυλακίστηκε και στη συνέχεια θα μεταταχθεί στον Κορυδαλλό.
«Εγώ τον δολοφόνησα, δεχόμουν απειλές»
Σύμφωνα με το neakriti.gr ο συνήγορό του τόνισε ότι ο πελάτης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και υποστήριξε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ακόμη συντετριμμένος. Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους.

http://https://www.youtube.com/watch?v=YZWbAh2CY_o

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι ήταν μαζί ένα χρόνο, αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό ότι το παιδί να είναι δικό του.
Ο Βούλγαρος υποστήριξε ακόμη ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε μαθευτεί η παράνομη σχέση του με τη σύζυγο του καρδιολόγου.
Aμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και η γυναίκα του καρδιολόγου με την οποία φέρεται να είχε συνάψει σχέση και η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.
Και στους δύο κατηγορούμενους έχουν οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόροι.