Διεθνή

Ο Τραμπ για τον Κιμ: “Στην αρχή ήμασταν σκληροί αλλά μετά ερωτευτήκαμε”

Στην αρχή ήμασταν σκληροί και οι δύο “και μετά ερωτευτήκαμε”, δήλωσε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας για εκείνον και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, και χαρακτήρισε πραγματικά “όμορφες” τις επιστολές που του έγραψε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

“Εγώ ήμουν πραγματικά σκληρός – και το ίδιο και εκείνος. Και πηγαίναμε μπρος και πίσω”, δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος στον Κιμ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Δυτική Βιρτζίνια.

“Και μετά ερωτευτήκαμε, εντάξει; Όχι, πραγματικά -μου έγραψε όμορφες επιστολές και είναι πραγματικά σπουδαίες επιστολές”, πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι υποστηρικτές του στην συγκέντρωση γελούσαν και χειροκροτούσαν, ενώ ο Τραμπ σημείωσε παράλληλα ότι οι σχολιαστές του θα του προσάψουν μια “αντιδεοντολογική” περιγραφή του Κιμ.

Την περασμένη Δευτέρα, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ είχε εκθειάσει και πάλι τις αρετές του Κιμ, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να πείσει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα και ένα χρόνο νωρίτερα τον απειλούσε λέγοντάς του ότι “θα καταστρέψει τελείως τη χώρα” του.

Ολες οι Ειδήσεις