Γυναίκα

Personal coaching: Οι πέντε αισθήσεις- Μπορείτε να τις περιγράψετε

Personal coaching: Οι πέντε αισθήσεις- Μπορείτε να τις περιγράψετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν δεν μπορείτε να περιγράψετε μια από τις πέντε αισθήσεις τότε είστε στο σωστό άρθρο. Η Life Focus θα σας βοηθήσει με έναν διαγωνισμό. Ας παίξουμε λοιπόν.

Personal coaching: Γεύση – Όραση – Ακοή – Αφή – Όσφρηση. Οι πέντε αισθήσεις μας όσο κι αν περιοριζόμαστε, δε μας εγκαταλείπουν.

Και κάθε καλή στιγμή, έστω κι αν διαρκεί μια στιγμή μόνο, έχει αξία. Αρκεί να το συνειδητοποιούμε.

Ένα ωραίο ρεφρέν, ένα μαλακό βελούδινο σκέπασμα, μια όμορφη στιγμιαία κίνηση στα σύννεφα, ένα θελκτικό άρωμα που μας αγκαλιάζει, μια νόστιμη μακαρονοσαλάτα..

Ποια αίσθηση θυμάστε και μετέφερε τη σκέψη σας σε εποικοδομητικούς συνειρμούς?

Μπορείτε να απομονώσετε ή να δημιουργήσετε τέτοιες στιγμές?

Πώς σχετίζονται με θετικά συναισθήματα, καταστάσεις ή ολόδικές σας πεποιθήσεις?

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα γράψουν μία από τις 5 αισθήσεις, περιγράφοντας αυτή την εικόνα. Το τι τους δημιούργησε, πώς τους τόνωσε ή ποιον ευχάριστο συνειρμό έκαναν, ας το πούμε μαζί.

Σας προσφέρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα από 3 δωρεάν συνεδρίες coaching με το θέμα αυτό, βασισμένες σε συγκεκριμένο εργαλείο coaching. Σχολιάστε στο eretikos.gr, ή στη σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/LifeFocusGR

Stay tuned – Please stay safe

Έλενα

Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 .

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook . Ειναι μία από τους 13 συγγραφείς του βιβλίου ‘το coaching στη ζωή μας και μέλος στο ΔΣ του ελληνικού συνδέσμου coaching (HCA/EMCC Greece)

Business coaching: Να αναπολούμε τις παρελθοντικές μας επιτυχίες ή όχι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X