Πικρός καφές, για τον κύριο(;) Νίκο Καρανίκα… 

 Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο… «Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού» του πρωθυπουργού,  Νίκος Καρανίκας, δέχεται έναν άδικο  πόλεμο. Ίσως δεν εκτιμήθηκαν δεόντως τα προσόντα του…Ας τα δούμε αναλυτικά:

Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος!

Αν εκπαιδεύει σερβιτόρους είναι τουριστικός  λειτουργός! Από τις 2 Ιανουαρίου 2016 -ως δημόσιος λειτουργός πλέον- σερβίρει τον άρτον και πίνει τον οίνον εις υγείαν των κομματικών πελατών!

Υπερασπιστής ελευθέρων χώρων!

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι ελεύθεροι χώροι, προϋποθέτουν ελεύθερη χώρα, άρα ελεύθερη σκέψη…Επομένως ελεύθερο χρόνο! Τον οποίο σου στερεί η δουλειά στον ιδιωτικό τομέα…Γι΄ αυτό υποστηρίζει ότι η καριέρα είναι χολέρα! Οπότε πήγε σε δημόσια θέση με το σύνθημα…Αέρα… Αέρα να φύγει η χολέρα!

Συμμετέχων στη συνέλευση της γειτονιάς!

(Σε συνέλευση πολυκατοικίας, δεν αναφέρεται). Στη συνέλευση της γειτονιάς όπου η κυρά-Χρυσούλα διαφωνεί με τον Μπάρμπα Μήτσο για το αν χρειάζονται έναν ή περισσότερους κάδους… Η συμμετοχή του ενεργεί καταλυτικά. Προτείνει ένα μεγάλο κάδο-λύση…για τα μπάζα!

Ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας!

Όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία, αφού καταγγείλει και την ακίνητη φτάνοντας έως την… Γκράχαμ Μπέλ Επόκ! Την πρώτη την Αντιστρατεύεται μέχρι κεραίας! Έξ΄ ού και…

Αρνητής στράτευσης!

Προσέξτε! Εδώ έχουμε δύο σημαντικές αρνήσεις… Μία στο περιοδεύων και άλλη μία στο χαρτί στράτευσης. Οπότε… Δύο αρνήσεις = μία κατάφαση…Όπερ άτοπον!  Άτυπον! Και τελικώς… Αστράτευτον! Πρωτοπόρος στην άρνηση στράτευσης ήταν ο…Χαρίλαος! (Όχι αυτός απ΄ τ΄ Άσπρα Χώματα, που λέει το τραγούδι). Ο μύθος λέει ότι ο πατέρας του, που ήταν στρατηγός, στην διάρκεια  μάχης, στην οποία συμμετείχε και ο γιος του, φώναξε με στεντορεία φωνή:» Εμπρός παιδιά…Πίσω Χαρίλαε»! Έκτοτε εκατοντάδες »Χαρίλαοι», (μεταξύ τους και ο κύριος Καρανίκας), σουλατσάρουν και φιλοσοφούν, τα μάλα! Ακιζόμενοι… Ενώ τα παιδιά του κοσμάκη, υπηρετούν στον Έβρο και στην ΕΛΔΥΚ δίπλα στη χατζάρα του Τούρκου…

Πάμε παρακάτω…

Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού!

Συνασπισμός: Στρατιωτικός όρος! Σύν-Ασπίς. Όμορη παράταξη που ο κάθε στρατιώτης προφυλάσσει τον άλλον με την ασπίδα του. Εδώ λοιπόν ερχόμαστε στο κυριότερο προσόν του. Φίλος του πρωθυπουργού! Ιδού η ασπίδα του! Ασπίς Πρόνοια! Όλα τα άλλα είναι περιττά…Ας έρθουμε τώρα στην ουσία του πράγματος…

Ίσως δεν σκέφτηκε κανείς τι ακριβώς σημαίνει η θέση του.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού (Σ.Σ.Σ.) οφείλει να γνωρίζει:

Α) Στρατηγική σταθερότητας.

Β) Στρατηγική ανάπτυξης

Γ) Στρατηγική διάσωσης

Στη στρατηγική σταθερότητας, ο Σ.Σ.Σ. φροντίζει να μένει σταθερά στη θέση του, το λέει και η λέξη! Επίσης φροντίζει να μείνουν και οι άλλοι κομματικοί φίλοι στη θέση τους γιατί έτσι και τη χάσουν, είναι βέβαιο ότι θα χαθούν δια παντός…

Στην στρατηγική της ανάπτυξης, ο Σ.Σ.Σ. φροντίζει επίσης να αναπτύξει τις επαφές του με κοινωνικές συναναστροφές. Για παράδειγμα πηγαίνει σε τρανσέξουαλ  κέντρο, υποστηρίζοντας την διάταξη για την αλλαγή φύλου! Εμφανίζεται σε φωτογραφίες δίκην τρέιλερ ταινίας με τίτλο (Τρεις κούκλες κι΄ Εγώ!).  Αλληλογραφεί δημόσια με κυρίες, ανταλλάσσοντας  φιλοφρονήσεις και επιθετικούς προσδιορισμούς και γενικά αναπτυξιακές ενασχολήσεις.

Στην στρατηγική διάσωσης, ο Σ.Σ.Σ. έχει επιφορτιστεί με τον πλέον σημαίνοντα ρόλο! Φροντίζει να υπάρχει πάντα ανοιχτή μία μυστική πόρτα! Η περίφημη πίσω πόρτα από την οποία, όταν έρθει η ώρα, θα φύγουν εκόντες-άκοντες οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι που μας κυβερνούν.

Μαζί τους…Προσοχή! Είναι κρατικό μυστικό! Μη…μη το πείτε!

Μαζί τους θα φύγει και ο Σ.Σ.Σ. …σςςςςςς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ