Πικρός καφές για τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες την στιγμή της δολοφονίας του του Παύλου Φύσσα

Κύριε Διευθυντά

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που εξελίχθηκε σε μία δίκη που ακόμη δεν έχει τελειώσει! Είναι όμως μερικά πράγματα σ΄αυτή τη χώρα που ενώ είναι παράνομα και χρήζουν άμεσης επέμβασης από την αστυνομία, παραμένουν ατιμώρητα γιατί έχουν πλέον χαλαρώσει τόσο ώστε να θεωρούνται ως μη γενόμενα!

Για παράδειγμα η εν λόγω δολοφονία θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν απλά, τηρείτο η νομοθεσία του…Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ενός κώδικα που και οι Νεοέλληνες, αλλά και η Αστυνομία έχουν ξεχάσει.

Έτσι είμαστε καθημερινά μάρτυρες χιλιάδων ατιμώρητων παραβάσεων σε ένα κυκλοφοριακό μπάχαλο, που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.

Ας επανέλθουμε όμως στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Όλοι ξέρουμε από ποιους και γιατί έγινε… Όμως σύμφωνα με το έγγραφο 275 που ανεγνώσθη στο δικαστήριο αναφέρεται μεταξύ άλλων…

—————–

 »Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν παρεμβαίνουν, όταν ο Ρουπακιάς έρχεται με το αυτοκίνητό του ανάποδα από την Παναγή Τσαλδάρη και μαχαιρώνει τον Φύσσα, την ώρα που αυτός χτυπιέται από άλλα τρία άτομα.»

——————

Σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη η αστυνομία που είναι παρούσα, όταν βλέπει ένα αυτοκίνητο να κινείται αντίθετα σε μονόδρομο το σταματάει και συλλαμβάνει τον οδηγό για τα περαιτέρω… Τον οδηγό μάλιστα που (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) στη συνέχεια αφήνει το όχημα στη μέση του δρόμου, στον αριθμό 62 και μετά προβαίνει στην δολοφονική πράξη.

Τι έπραξαν οι παρόντες αστυνομικοί; Τίποτα! Όπως τίποτα δεν πράττουν στις περισσότερες των τροχαίων παραβάσεων.

Τώρα θα μου πείτε, εδώ δεν απέτρεψαν την δολοφονία, την παράβαση θα πρόσεχαν…Σύμφωνοι, αλλά αν είχαν συλλάβει τον παραβάτη,(λεπτομέρεια), θα απέτρεπαν το φονικό,( γεγονός). Τελικά το γεγονός είναι ότι οι λεπτομέρειες καθορίζουν το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όχι μόνο λόγω ενός φασιστοειδούς μορφώματος, αλλά επειδή το υποβαθμισμένο κράτος ήταν αναποτελεσματικό σε όλα…

Φράνκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ