Ποιος φοβάται συνεργασία Φώφης με Αλέξη και ποιοι την προωθούν…

Φώφη και Αλέξης

Μπορεί να σας φανεί παράδοξο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στη Νέα Δημοκρατία έχουν αρχίσει και επεξεργάζονται δειλά-δειλά σχέδια για να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα ή αν προτιμάτε του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τρελό, ίσως πουν κάποιοι. Σύμφωνοι. Λίγες πιθανότητες δίνουν και στη Νέα Δημοκρατία. Ομως δεν το αποκλείουν εντελώς γιατί έχουν πληροφορηθεί από πρώτο χέρι πως προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν ο Σουλτς και οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες, αλλά και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που προκρίνουν αντικατάσταση Καμμένου από τη Φώφη.

Και στη Νέα Δημοκρατία καλού-κακού κάνουν σχέδια (επί χάρτου επί του παρόντος), παρότι, όπως λένε η Φώφη δεν πρόκειται να ενδώσει, γιατί η συνεργασία της με τον Τσίπρα θα είναι η καταστροφή της.

Γι’  αυτό και ο eretikos.gr αναμένει πιο σκληρή ρητορική της Φώφης κατά της κυβέρνησης, ώστε να κοπούν εντελώς οι όποιες γέφυρες μπορεί να υπάρχουν ακόμα και για να βάλει αναχώματα σε διαρροές, όχι μόνο ψηφοφόρων…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ