Media

«Πλήγμα» για τον Αντέννα, εξαιτίας κορονοϊού.

«Πλήγμα» για τον Αντέννα, εξαιτίας κορονοϊού.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια εβδομάδα αναβολής για το «Your Face Sounds Familiar» του Αντέννα που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Ούτε αυτή την Κυριακή θα μπορέσει να βγει στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που ταλανίζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες το σόου καθώς φαίνεται ότι η διασπορά του ιού είναι μεγάλη.

YFSF

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα οι συμμετέχοντες αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής δεν κατάφεραν να φτάσουν καν στα στούντιο Κάπα για να κάνουν το γύρισμα το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο. Ωστόσο, πριν από λίγο όλοι οι εμπλεκόμενοι έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους ότι το αυριανό γύρισμα αναβάλλεται και ως εκ τούτου δεν θα μεταδοθεί και νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου μεταμορφώσεων την Κυριακή 11 Απριλίου καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεμείνει στον ΑΝΤ1 από επεισόδια.

YFSF

 

Για του λόγου  το αληθές ήρθε και η αλλαγή προγράμματος επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου όπου στη θέση του σόου που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου θα προβληθεί η ταινία «Ευτυχία» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη στο ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι του Αμαρουσίου είχε μεταδώσει ξανά τη συγκεκριμένη ταινία η οποία παρά τον ανταγωνισμό είχε «γκελ» στο τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα είχε καταγράψει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι σε τηλεριάλιτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X