Πλημμύρα με εγκλωβισμένους σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα, Μέγαρα -Δύο νεκροί ηλικιωμένοι (pics)

Τραγωδία στη Μάνδρα στην οδό Κοροπούλη 8, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ένας ανδράς 89 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, στην οδό Αγαμέμνονος.

Η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε μετά τις 3:30 τα ξημερώματα έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, δρόμους-ποτάμια…

Πρωτοφανείς καταστροφές από την κακοκαιρία -Πολίτες εγκλωβίστηκαν -κόπηκαν δρόμοι- κλειστά τα σχολεία.

Πλημμύρα με εγκλωβισμένους στη Νέα Πέραμο Αττικής, στη Μάνδρα και στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Περισσότερες από 160 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή, για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας.

Ενώ χείμαρρος στην περιοχή Νεράκι έχει εγκλωβίσει στα σπίτια τους τους κατοίκου .

Όπως ανέφερε ένας οδηγός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, βρίσκεται εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του… από τις 05:30πμ.

Σύμφωνα με ηλικιωμένη με δηλώσεις της στο ΣΚΑΙ, «το νερό κοντά στην Σχολή Πυροβολικού στην οδό Γ. Παπανδρέου έχει φτάσει το 1,5 μέτρο. Είναι σαν ποτάμι», ανέφερε, εκλιπαρώντας για βοήθεια.
«Χαμός Κυρίου, τόσο νερό δεν έχει κατέβει ποτέ άλλοτε στην περιοχή. Τέτοια πλημμύρα δεν έχει ξαναγίνει, είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση για την περιοχή» είπε ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ