Πολιτική

“Πληρωμένη” απάντηση Τσίπρα σε κυβέρνηση! Μιλάνε αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο

“Πληρωμένη” απάντηση Τσίπρα σε κυβέρνηση! Μιλάνε αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στην κυβέρνηση για όσα κατηγόρησαν τα τελευταία 24ωρα τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ περί αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να ολοκληρώσουν τα οργανωτικά θέματα, προκειμένου να πάνε παρακάτω.

-->

” Ποτέ δεν μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία, για το πάρτι των θαλασσοδανείων, το πάρτι στην υγεία ή τι έκαναν με τις τράπεζες. Υπάρχει μια μεγάλη ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν φοβάται την αλήθεια και σε αυτόν που προσπαθεί να την κουκουλώσει για να επαναλάβει τα ίδια αύριο. Έφτασαν στο σημείο από τον πανικό τους, να μιλούν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά επειδή μίλησα για το κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή που παραλάβαμε για το καθεστώς ασυδοσίας που παραλάβαμε στα ΜΜΕ.

Παράλληλα, μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια.
Αναπαράγουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση με το που εξελέγησαν. Άλλαξαν τη νομοθεσία για να διορίσουν διοικητή στην ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, μιλάνε αυτοί που με το που έσπευσαν να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα που μόλις είχε αλλάξει για να αθωώσουν τα λευκά κολάρα… Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για εξωθεσμική συμπεριφορά, αυτοί”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερομένος στα εσωκομματικά, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να είναι ανοιχτά όσον αφορά στο θέμα της ονομασίας, αλλά και στο να δεχτούν όσους πολίτες επιθυμούν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/192438081974282/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X