Ελλάδα

Ποιοι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες κόλλησαν κορονοϊό στο πάρτι

Ποιοι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες κόλλησαν κορονοϊό στο πάρτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το δείπνο στο οποίο ο κορονοϊός “χτύπησε” γιατρούς, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες έγινε στο γνωστό στέκι της Κηφισιάς Blue Pine. Το παρέθεσε για την ονομαστική εορτή της συζύγου του Θεοδώρας ο καθηγητής και πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Δημόπουλος. Οπως αναφέραμε στο προηγούμενο σημείωμα αρκετοί από τους καλεσμένους οι οποίοι έδωσαν το “παρών” ανιχνεύθηκαν τις επόμενες ημέρες θετικοί στον κορονοϊό!

-->

Μεταξύ αυτών, αναφέρουν πληροφορίες, πως ήταν ο Δημήτρης Κρεμαστινός ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού, η σύζυγος του του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα η οποία βρέθηκε θετική, όπως και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Ο κατάλογος μακρύς αυτών που παραβρέθηκαν στη γιορτή και βρέθηκαν τις επόμενες μέρες θετικοί στον κορονοϊό. Ενας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου παρουσίασε χαμηλό πυρετό και αφού υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις διαγνωστηκε θετικός στον ιό.

Στην ίδια συνεστίαση παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της Βιοιατρικής Ευάγγελος Σπανός ο οποίος διαγνώσθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πολύ γνωστός εφοπλιστής Συμεών Παληός. Ο 86χρονος Χιώτης εφοπλιστής νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αττικής.

Τέλος, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ιδιοκτήτης του Blue Pine, Σωτήρης Κώτσης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X