Media

Ποιος αναλαμβάνει στην Επικοινωνία του Αντέννα- προς τα πού οδεύει η Βλαβιανού

Ποιος αναλαμβάνει στην Επικοινωνία του Αντέννα- προς τα πού οδεύει η Βλαβιανού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Βλαβιανού αποχωρεί από τον Αντέννα, ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει.

Ο Γιώργος Λεβέντης επέστρεψε στον Αντέννα τον Νοέμβριο του 2020 αναλαμβάνοντας τη θέση του Chief Marketing Officer και είναι ουσιαστικά επικεφαλής του επικοινωνιακού τομέα.

Γιώργος Λεβέντης

Καθώς οι δύο τομείς στον ευρύτερο επιχειρηματικό κλάδο είθισται να πηγαίνουν μαζί δεν είναι απίθανο ο Γιώργος Λεβέντης να αναλάβει την εταιρική επικοινωνία του καναλιού και την επικοινωνία του σταθμού με τα ΜΜΕ να συνεχίσουν όσοι απέμειναν στο Γραφείο Τύπου με εποπτεία.

Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Άννα Βλαβιανού  να οδεύει προς το Open. Σενάριο που έχει ρεαλιστική βάση.

Διότι από τα Χριστούγεννα η Σόνια Καζόνη, η οποία ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του σταθμού, επέστρεψε στο φυσικό επαγγελματικό περιβάλλον, στα περιοδικά μέσω της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Σόνια Καζόνη

Στο Open την εταιρική επικοινωνία ανέλαβε ο Άρης Μηλιώνης- άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη- το πρόγραμμα επικοινωνιακά «τρέχει» ο Δημήτρης Βαρουξής και στο Γραφείο Τύπο είναι η ικανή Κατερίνα Βουλγαρίδη.

Πιθανολογείται ότι αν ο Βαρουξής επιστρέψει στον φυσικό τομέα του, το μάρκετινγκ, τότε λογικά  «κουμπώνει» η Άννα Βλαβιανού.

Άννα Βλαβιανού

Σημειώνεται ότι η Άννα Βλαβιανού πριν τον Αντέννα ήταν στον Alpha και διατηρεί άριστες σχέσεις με τα στελέχη του καναλιού της Παιανίας.

Πάντως αν συμβεί αυτή η «καραμπόλα» θα είναι από τα περίεργα της ζωής. Ο Λεβέντης  άφησε το Open για τον Αντέννα και τώρα την αντίθετη διαδρομή φαίνεται να κάνει η Βλαβιανού.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X