Επιλογές

Ποιος είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε

Ποιος είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντώνης Λιόγας  είναι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου φέρεται να αυτοκτόνησε. Ο γνωστός δικαστικός έφερε τραύμα από σφαίρα όπλου, ενώ στον χώρο του σπιτιού βρέθηκε σημείωμα στο οποίος εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα αίτια που οδήγησαν τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην αυτοκτονία ήταν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και πιο συγκεκριμένα μία επιθετική μορφή καρκίνου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός έπασχε από μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Τα τελευταία 24ωρα είχε ζητήσει εξιτήριο και πήγε σπίτι του, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Ο Αντώνης Λιόγας είχε γεννηθεί το 1954 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Ιούνιο του 1983.

Τον Οκτώβριο του 2016 ως εισαγγελέας Εφετών ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών αντικαθιστώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Τον Φεβρουάριο του 2017 με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, προήχθη σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Είχε γίνει γνωστός από την έρευνα που είχε διενεργήσει ως εισαγγελέας, στην υπόθεση των 8 δομημένων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου συνολικής αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X