Ποιους προειδοποιεί ο Καραμανλής μέσω Κακλαμάνη

Είναι γνωστό στο πανελλήνιο πως μαίνεται ο υπόγειος πόλεμος που δέχεται ο Κώστας Καραμανής και οι Καραμανλικοί από Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς και Αδωνι Γεωργιάδη. Οι μπηχτές, τα υπονοούμενα, αλλά και οι ευθείες, ορισμένες φορές, βολές δίνουν και παίρνουν από μέσα ενημέρωσης, κυρίως ιστοσελίδες, που πρόσκεινται στους προαναφερόμενους επιτιθέμενους στους Καραμανλικούς.

Φαίνεται πως οι επιθέσεις έφτασαν σε τέτοιο σημείο  που ενόχλησαν, ακόμα και τον κατά τεκμήριο συναινετικό και συνετό Νικήτα Κακλαμάνη. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει μηνύματα σε όλους όσους καταφέρονται εναντίον του Κώστα Καραμανλή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» βγάζει στον αέρα την ενόχλησή του. Ομως δεν περιορίζεται στην έκφραση της ενόχλησης. Προχωρά σε προειδοποιήσεις τονίζοντας για τον Κώστα Καραμανλή: «Μερικοί ψιθυριστές τρέμουν τη σιωπή του, γιατί το κύρος του, αντί να μειώνεται, μεγαλώνει».

Η προειδοποίηση του Νικήτα Κακλαμάνη αφορά στα σενάρια, που διακινούνται από ΜΜΕ και μιλούν περί διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Μαξίμου. Και όπως είναι γνωστό τέτοια σενάρια διακινούνται από ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Και όπως η κοινή λογική λέει, η προειδοποίηση δεν περιορίζεται στα ΜΜΕ, αλλά  απευθύνεται πρωτίστως στα πρόσωπα που υποστηρίζουν τα ΜΜΕ αυτά.

Το μεγάλο κάζο του «ανεπιθύμητου» Αδωνι Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ