Πολιτική

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη για τη νέα τουρκική Navtex!

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη για τη νέα τουρκική Navtex!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποια μέτρα θα λάβει η ΕΕ απέναντι στην Τουρκία τώρα που με νέα παράνομη Navtex ανακοινώνει έρευνες σε απόσταση μόλις 6,5 ν.μ. από το Καστελόριζο» αναφέρει ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με τη νέα τουρκική Navtex.

Αναλυτικά:

«Ο κ Μητσοτάκης που πανηγύριζε για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που δήθεν “έδωσε το μήνυμα στην Τουρκία ότι η συμπεριφορά της δεν θα γίνει ανεκτή” και κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ανέδειξε την απόλυτη αποτυχία του να κατοχυρώσει οποιοδήποτε μηχανισμό κυρώσεων ή έστω τη λίστα Μπορέλ, οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποια μέτρα θα λάβει η ΕΕ απέναντι στην Τουρκία τώρα που με νέα παράνομη Navtex ανακοινώνει έρευνες σε απόσταση μόλις 6,5 ν.μ. από το Καστελόριζο.

Με αντι-Navtex απαντά η Ελλάδα στην Τουρκία! Απέπλευσε το Oruc Reis

Οφείλει επίσης να ενημερώσει τον ελληνικό λαό αν η περιοχή της Navtex αποτελεί ελληνική υφαλοκρηπίδα όπως αναφέρει σαφώς το ΥΠΕΞ ή “περιοχή στην οποία τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία διεκδικούν δικαιώματα”, όπως ανέφερε στο άρθρο του στα διεθνή ΜΜΕ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X