Παρασκήνιο

Χυδαία πρόκληση Άδωνι ενώ οι αυξήσεις «στραγγαλίζουν» τα νοικοκυριά! «Οι καταναλωτές ξοδεύουν, άρα έχουν»! video

Χυδαία πρόκληση Άδωνι ενώ οι αυξήσεις «στραγγαλίζουν» τα νοικοκυριά! «Οι καταναλωτές ξοδεύουν, άρα έχουν»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη μια φορά, ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλεί το κοινό αίσθημα αμφισβητώντας επί της ουσίας ότι τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες από το τσουνάμι ακρίβειας το οποίο επιμένει να παρακολουθεί αμέτοχη η κυβέρνηση!

Μιλώντας σήμερα στο Open για τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας και τα καθημερινά καταναλωτικά προϊόντα, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος είπε ότι «το μεγάλο κύμα ακρίβειας, όπως το περιγράφετε, ακόμα δεν έχει έρθει. Δεν λέω ότι αποκλείεται να έρθει, γιατί δεν το ξέρω. Λέω ότι σήμερα που μιλάμε δεν έχει έρθει».

«Άρα έχουμε: καταναλωτές που ξοδεύουν, για να ξοδεύουν πάει να πει ότι έχουν. Μία στατιστική υπηρεσία που λέει ότι το διαθέσιμο εισόδημα έχει αυξηθεί. Και μία αφορά που βάσει της Eurostat, αφήστε τι λένε οι δικές μας υπηρεσίες, έχει πληθωρισμό τον τρίτο χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση», πρόσθεσε.

Βέβαια ο ίδιος φαίνεται να αγνοεί προκλητικά ότι σύμφωνα με την Eurostat η χώρα μας κατέχει την τρίτη υψηλότερη θέση της ΕΕ (27,5%), σε ό,τι αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που διατρέχει τον κίνδυνο της φτώχειας!

Η «αλλαγή σελίδας» της ΔΕΗ θα… ματώσει τα νοικοκυριά με τους λογαριασμούς! Ο Κώστας Μανιάτης εξηγεί (video)

Καλό θα ήταν τα κυβερνητικά στελέχη να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και να μεριμνήσουν άμεσα για τις ανάγκες των πολιτών που συσσωρεύονται με το τέλος των lockdown κι ενόψει χειμώνα.

Ακόμη, να σταματήσει να κωφεύει στις εκκλήσεις των ευάλωτων νοικοκυριών αλλά ακόμη και στα στελέχη του κόμματός του που ζητούν παρεμβάσεις που θα φρενάρουν το κύμα ακρίβειας.

Δείτε τα όσα απίστευτα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. μετά το 1.30)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X