Πολιτική

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: «Έκανε λάθος, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας»

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: «Έκανε λάθος, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την αναδημοσίευση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε άρθρο που «ανέβηκε» στο site της συζύγου του και το οποίο φιλοξενούσε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου είπε πως «ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις ο κ. Μπογδάνος. Είναι ένα λάθος απ’ αυτά που γίνονται στο διαδίκτυο. Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει ένα τέτοιο λάθος στο διαδίκτυο. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Δεν είχε πρόθεση ο κ. Μπογδάνος να κάνει retweet το δημοσίευμα με τη λίστα των παιδιών. Θέλησε ν’ αναδείξει ένα πραγματικό πρόβλημα σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παραπολιτικά FM και συνέχισε: «Έκανε λάθος ο κ. Μπογδάνος. Δεν έπρεπε να δημοσιεύσει τη λίστα. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας».

Νωρίτερα πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε επίσης λάθος την κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, δίνοντας όμως τελεσίγραφο πως στο μέλλον ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά στη Νέα Δημοκρατία. Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ρωτήθηκε κατά τη διάρκειας της ενημέρωσης προς τους πολιτικούς συντάκτες, δύο φορές, για την ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την οποία κοινοποίησε λίστα μικρών παιδιών από νηπιαγωγείο στην Αθήνα.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, πόσω άλλον των ανήλικων. Αδιαπραγμάτευτο για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ, πολλώ δε για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη» ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονόμου. Και ξεκαθάρισε: «Όλοι πρέπει να το ακολουθούν λόγω κι έργω».

Κατέληξε δε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Ήταν ένα λάθος, πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Λάθος που αναγνώρισε μεν, αναπαράγοντας στοιχεία παιδιών, αλλά ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X