Θέμα

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, δεν θα το βάλουμε κάτω

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, δεν θα το βάλουμε κάτω
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είχαν περάσει ούτε 12 ώρες από τη στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη, με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο (πολλαπλό μυέλωμα) και είχε την ψυχική δύναμη να είναι κανονικά παρούσα στη συζήτηση που διοργάνωσε ο Δημήτρης Καιρίδης για το μέλλον της Ευρώπης μετά τις γερμανικές εκλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην ίδια διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο Δημήτρης Καιρίδης, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης το οποίο έχω λάβει από το πρωί» ήταν τα πρώτα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση πολλή δύναμη και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, αφού της ευχήθηκε να είναι αυτή η τελευταία της ατυχία, της ευχήθηκε να έχει πολλά πολλά προβλήματα για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια να αντιμετωπίζει.

Ο Ευριδίπης Στυλιανίδης εξέφρασε το θαυμασμό του για τη Ντόρα Μπακογιάννη, που «αυτή τη φορά αναδεικνύεται στη μάχη της ζωής. Όλους μας διδάσκει με τη στάση της και στέλνει απίστευτη δύναμη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».

Δείτε το απόσπασμα από το 04:15 του βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X