Παρασκήνιο

Επικοινωνιακά παιχνίδια Γεωργιάδη με τη δίωξη της 70χρονης από τα Lidl

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέρρευσε ότι χάρη σε παρέμβασή του τα Lidl πήραν πίσω τη μήνυση εναντίον της 70χρονης

Σε ακόμη ένα επικοινωνιακό παιχνίδι επιδόθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με το που είδε πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας και την κλοπή στα σούπερ μάρκετ Lidl, έσπευσε να καρπωθεί θετικά δημοσιεύματα.

Πριν καλά-καλά κατακαθίσει η σκόνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης μεσώ διαρροής σε φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης επιχείρησε να κερδίσει θετικές εντυπώσεις από την απόσυρση της μήνυσης.

Συγκεκριμένα τα εν λόγω ΜΜΕ ανέφεραν ότι «με παρέμβαση Γεωργιάδη σταματά η δίωξη της ηλικιωμένης στο Ίλιον που έκλεψε από σούπερ μάρκετ», και κάπως έτσι ο υπουργός εμφανίζεται ως σωτήρας. Ωστόσο η εταιρεία αναγκάστηκε να κάνει πίσω μετά την κατακραυγή στα social media, καθώς το hashtag #cancel_LIDL έχει ξεπεράσει τα 12.000 μηνύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία Lidl ασκώντας μέχρι κεραίας σκληρή και ανένδοτη πολιτική μηδενικής ανοχής, αποφάσισε να ασκήσει δίωξη σε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία πιάστηκε να έχει κλέψει προϊόντα από κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.

Ωστόσο, στη συνέχεια και μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρία απέσυρε την εν λόγω απόφαση ανακοινώνοντας ότι «η διοίκηση έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα κινηθεί νομικά κατά της 70χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις