Παρασκήνιο

Σάλος! Βγήκε ο Μητσοτάκης για ποδηλατάδα στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα;

Μέχρι στιγμής... τσιμουδιά από το Μαξίμου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να ποζάρει με αθλητική περιβολή δίπλα στο ποδήλατό του μαζί με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Η εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία αγκαλιά και χωρίς φυσικά κανένα μέτρο.

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις, ενώ τα social media «βράζουν», με άκρως επικριτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό.

Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το Μέγαρο Μαξίμου και η ΝΔ διατηρούν σιγή ιχθύος.

«Περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», τονίζει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, διά του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», σχολιάζει ο κ. Νικολαΐδης.

Δείτε την

Ολες οι Ειδήσεις