Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει τη Σοφία Νικολάου;

«Το θέμα στα όσα είπε η κ. Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη Ν.Δ., αλλά η δεδομένη ζημιά των 2 εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες»

Νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της Σοφίας Νικολάου εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν θα τολμήσει να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Σοφία Νικολάου «ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το θέμα στα όσα είπε η κ. Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη Ν.Δ., αλλά η δεδομένη ζημιά των 2 εκατομμυρίων ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες».

Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό, σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση  του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες.
Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».

Ολες οι Ειδήσεις