Παρασκήνιο

Το καλύτερο «πλυντήριο» ρατσισμού για τον Μπογδάνο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ! (video)

Το καλύτερο «πλυντήριο» ρατσισμού για τον Μπογδάνο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ! (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να… υποβαθμίσει τη φασιστικής έμπνευσης στοχοποίηση 5χρονων παιδιών από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη μη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχείρησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ψελλίζοντας ότι ήταν λάθος η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ, αλλά σε μια παραληρηματική έκρηξη τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση… δεν δικαιούται να ομιλεί.

«Πρέπει να ξέρουμε καλά και ποιος το λέει» απάντησε ο Π Μαρινάκης στην ερώτηση αν έπρεπε να διαγραφεί ο Κ. Μπογδάνος. «Προφανώς δηλαδή μπορεί να κατηγορεί τον κ. Μπογδάνο οποιοσδήποτε, αλλά οι τελευταίοι που θα έπρεπε να κατηγορούν τον κ. Μπογδάνο είναι τα στελέχη και ειδικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν έλεγε ότι πρέπει να ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας, να βάλουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή» είπε.

Βουλευτές ΝΔ: Ο Μπογδάνος κάνει ζημιά στο κόμμα

Συνεχίζοντας τη λογική «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έβαλε στο τραπέζι και την εκστρατεία εμβολιασμού ισχυριζόμενος πως «στη μεγαλύτερη εθνική μάχη που είναι ο εμβολιασμός δεν έχει στρατευτεί η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως θα έπρεπε, με πρώτο τον κ. Πολάκη».

Εκεί ωστόσο που έχασε τελείως την μπάλα ήταν όταν είπε: «Μιλάνε όλοι για φασισμό για τον κ. Μπογδάνο, αυτοί που συγκυβέρνησαν με την άκρα δεξιά». Μάλλον, δεν έχει δει ότι στη σύνθεση της κυβέρνησης της ΝΔ είναι ο Μάκης Βορίδης και ο Θάνος Πλεύρης.

Έτσι, προχωρώντας στο απόλυτο «ξέπλυμα» του Κ. Μπογδάνου κατέληξε: «Δηλαδή, το θέμα είναι να πάρουμε το κεφάλι, πολιτικά εννοώντας ενός ανθρώπου ο οποίος ζήτησε συγγνώμη;».

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X