Θέμα

Βόμβα μεγατόνων: Η Ευρώπη σπρώχνει τον Μητσοτάκη σε εκλογές-Απειλή για αποκαλύψεις

Βόμβα μεγατόνων: Η Ευρώπη σπρώχνει τον Μητσοτάκη σε εκλογές-Απειλή για αποκαλύψεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μία πραγματική βόμβα μεγατόνων. Τη ρίχνει η καλά πληροφορημένη εφημερίδα “Εστία”, η οποία επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι εκβιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με νέες αποκαλύψεις αν δεν προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Αναλυτικά η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο “Το Τελεσίγραφο της Ούρσουλ φον ντερ Λάϊεν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υποκλοπές” και το οποίο επισημαίνει και το μεγαλύτερο πρόβλημα της κυβέρνησης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, το οποίο ξεφεύγει και πέρα από μέγα σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Οπως γράφει η εφημερίδα, υπάρχει διαρκής κόντρα μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Κομισιόν που σοβεί εδώ και μήνες, με επίκεντρο το Ταμείο Ανάκαμψης και ο διαχειριστικός έλεγχος που πρότειναν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και για κάποιον (όχι και τόσο) περίεργο λόγο, απέρριψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γερμανικός παράγοντας, συγκεκριμένα, έχει και απαιτήσεις για την μείωση του φυσικού αερίου στις Χώρες του Νότου, κάτι που επίσης βρίσκει την Ελλάδα απροετοίμαστη, αφού προχώρησε το 2019 στην χωρίς λογική παραχώρηση 4 αδειών για εργοστάσια φυσικού αερίου, στους γνωστούς επιχειρηματίες, ταυτόχρονα με την βίαιη απολιγνιτοποίηση. Ετσι η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν έχει εναλλακτικές, αφού το καρτέλ ενέργειας να πιέζει τον Μητσοτάκη να μην επιστρέψει στο λιγνίτη γιατί θα χάσουν τα υπερκέρδη.

Όλο αυτό το κοκτέιλ κάνει την παρούσα κυβέρνηση, ευάλωτη στον ξένο παράγοντα που τώρα ωθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόωρες εκλογές υπό την απειλή νέων αποκαλύψεων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X