Show Biz

Scorpions – Alice Cooper: Μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Scorpions – Alice Cooper: Μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Scorpions: Τα δύο «ιερά τέρατα» της ροκ σκηνής, οι Scorpions και ο Άλις Κούπερ, μαγεύουν το αθηναϊκό κοινό στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

«Σαν να γυρίζουμε σπίτι μας» είπαν σε δηλώσεις τους.

Οι Scorpions κάνουν στάση στην Αθήνα ύστερα από 63 διαφορετικές πρωτεύουσες σε κάθε γωνιά της γης, 6 μήνες περιοδείας που ξεκίνησε την Άνοιξη για να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο, 50 και πλέον χρόνια απόλυτης επιτυχίας. Γιατί όπως σημειώνουν: “Η ζωή μας είναι άδεια χωρίς συναυλίες. Θα συνεχίσουμε όσο αντέχουμε”. Επίκαιροι καταφέρνουν τα τραγούδια τους να περνούν από γενιά σε γενιά.

 Τι είπαν οι Scorpions για την Ελλάδα

Δυναμικοί, χαρούμενοι με χιούμορ όλα τα μέλη των Scorpions κι ανάμεσά τους ο Alice Cooper απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν. Ο Κλάους Μάινε, ο τραγουδιστής των Scorpions, τόνισε «Η Ελλάδα είναι μια οικογενειακή μας υπόθεση. Από την εποχή της συναυλίας μας στο Καλλιμάρμαρο, στο Λυκαβηττό και φέτος ο ΟΑΚΑ φέτος οι σχέσεις μας με το ελληνικό κοινό γίνονται ολοένα και πιο στενές».

Εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κοινού τους είναι νέα παιδιά σχολίασαν αστειευόμενοι ότι «μας αγάπησαν από τις δισκοθήκες των γονιών τους».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X