Ο Προβοκάτορας

Πορτοσάλτε: Ζητά να αποκρύπτονται οι ειδήσεις από την Τουρκια

Πορτοσάλτε: Ζητά να αποκρύπτονται οι ειδήσεις από την Τουρκια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης Πορτοσάλτε βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» για να μιλήσει για τη χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse που έλεγε ότι το 62% των Ελλήνων ανησυχεί για τα Ελληνοτουρκικά.

Ο Πορτοσάλτε έριξε το φταίξιμο στα ΜΜΕ και με τον τρόπο που παρουσιάζουν το Ελλάδας – Τουρκίας λέγοντας πως αν έχεις τον άλλον κάθε μέρα και του λες για πόλεμο με την Τουρκία τον επηρεάζεις.

Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε στον Πορτοσάλτε πως αν έχεις τον Ακάρ να σου λέει ότι θέλω 23 νησιά, δεν πρέπει να το αναφέρουμε;

Η απάντηση του Πορτοσάλτε μας άφησε όλους «παγωτό»! Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε πως αφού είναι έτσι ας έρθει να τα πάρει ο Ακάρ τα νησιά.

https://www.facebook.com/eretikos.gr/videos/472811476999926/

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ας έρθει να τα πάρει τα νησιά, πολύ απλή η απάντηση μου. Ξεκίνα Ακάρ μου και εδώ είμαστε περιμένουμε… Να τελειώνουμε παιδιά, έχουμε και δουλειές να κάνουμε, δεν μπορούμε κάθε μέρα να ασχολούμαστε με το τι λέει ο Ακάρ».

Ακόμα είπε πως αν τα ΜΜΕ χαμήλωναν το τόνους και δεν ασχολούνταν με το τι λέει ο Ακάρ, τότε ο Ακάρ θα το βούλωνε και θα καταλάβαινε ότι ή θα πάει να το πάρει ή θα το βουλώσει.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν τον ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου αν είναι ήσσονος σημασίας η γεωτρήσεις στην Κύπρο, ο Πορτοσάλτε απάντησε μπερδεύοντας και λίγο τα λόγια του, «Δεν ξέρω» και αμέσως απέφυγε την ερώτηση λέγοντας, «εγώ απλά δεν θέλω να μεγαλοποιούμε τα πράγματα».

Η ουσία απ’όλα τα παραπάνω είναι η σκοπιμότητα του Πορτοσάλτε ώστε να αποκρύπτονται οι ειδήσεις από την Τουρκια κρύβομενος κάτω από την ομπρέλα του και καλά… «τρομάζουμε τον κόσμο χωρίς λόγο»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X