Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου

Το πρωί του Σαββάτου, 4 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στα διαστήματα μεταξύ 29 Απριλίου και 2 Μαΐου, 2 με 4 Αυγούστου, 3 με 5 Νοεμβρίου και 31 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου. Επηρεάζει επίσης εσάς που έχετε πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στην 12η μοίρα των Σταθερών Ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και στην 18η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου από αντισκιά.

Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ καλή, καθώς μας ζητά να δείξουμε όλη μας την καλοσύνη στους ανθρώπους που την αξίζουν, να ανοιχθούμε στους ανθρώπους αντί να τους φοβόμαστε, και πάνω από όλα να χρησιμοποιήσουμε ό,τι καλό κρύβουμε, για να απωθήσουμε όλους εκείνους κι εκείνες που θέλουν το κακό μας. Επίσης, η Πανσέληνος αυτή θα βοηθήσει όλους εκείνους κι όλες εκείνες που έχουν βάλει σαν σκοπό να πετύχουν στις ζωές τους μέσα από σκληρή εργασία!

Η πολιτική σκηνή της χώρας, δείχνει πως θα επηρεαστεί άμεσα από τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν σε γειτονικές χώρες ή στην Ε.Ε. Η εκταμίευση της δόσης και τα χρήματα που θα κινηθούν, θα δώσουν την ευκαιρία στον Λαό να ασχοληθεί μόνο με την εργασία του. Άλλωστε, ο λαός και η εξουσία είναι σε διάσταση εδώ και καιρό, και περιμένουν πότε θα πάρουν διαζύγιο. Από την άλλη, ο πρωθυπουργός, αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει τα εσωτερικά του κόμματός του, ώστε να συνεχίσει να κυβερνά απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα. Η αντιπολίτευση από την άλλη, βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μία ρητορική που δεν έχει απήχηση στην κοινωνία, επειδή απλά η ίδια η κοινωνία θέλει την ησυχία της.

Εσείς οι Κριοί, με αυτήν την Πανσέληνο, είναι καιρός να ανακαλύψετε άλλες αρετές από αυτές που συνήθως επιδεικνύετε, και αυτές είναι η σύνεση, η προνοητικότητα και η σοφία, οι οποίες θα προκύψουν, μόλις αποφασίσετε ότι είναι καιρός να πάψετε να είστε ανταγωνιστικοί κι ανταγωνιστικές. Δείξτε την αγάπη σας στα άτομα που είναι κοντά σας, ακόμη κι αν πεισματικά πιστεύετε ότι πρέπει οι άλλοι να σας δείχνουν την αγάπη τους πρώτα. Επίσης, δείγμα σύνεσης είναι να ζητήσετε συγγνώμη στα άτομα που έχετε πληγώσει με τη συμπεριφορά σας.

Εσάς τους Ταύρους, η Πανσέληνος έρχεται να σας δώσει να καταλάβετε ότι δεν είναι κακό να αγαπάτε τους ανθρώπους και να τους δείχνετε την καλοσύνη σας. Άλλωστε, με την καλοσύνη μπορείτε να νικήσετε όλους εκείνους κι εκείνες που επιθυμούν το κακό σας, εκθέτοντάς τους για αυτό που είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε θύματα ή ότι πρέπει να γίνετε, απλά η καλοσύνη σας, θα συσπειρώσει γύρω σας τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, προστατεύοντάς σας.

Εσείς οι Δίδυμοι, θα πρέπει να μάθετε να βασίζεστε περισσότερο στις δυνάμεις σας, να εργάζεστε σκληρά και να δείχνετε την αγάπη σας στους αγαπημένους και τις αγαπημένες σας. Επίσης, με αυτήν την Πανσέληνο, θα πάρετε ένα μάθημα, το οποίο είναι ότι δεν μπορείτε να κερδίζετε πάντα με πλάγιους και πονηρούς τρόπους. Μπορείτε κάλλιστα να αποδείξετε ότι έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με σθένος και σοφία. Με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσετε τόσο την αγάπη των ανθρώπων δίπλα σας, όσο και την εκτίμησή τους.

Η Πανσέληνος αυτή θα ξυπνήσει σε εσάς τους Καρκίνους τα πιο άγρια ερωτικά ένστικτα. Αν τα αφήσετε ανεξέλεγκτα, θα βρείτε άτομα που θα καλύψουν κάθε πτυχή του ερωτισμού σας. Αν καταφέρετε να τα δαμάσετε, και εμπιστευθείτε τα άτομα που σας έχουν πλησιάσει ή που έχετε ήδη δίπλα σας, τότε θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλη σας την αγάπη και την καλοσύνη, και οι οποίες θα σας γυρίσουν στο πολλαπλάσιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφεθείτε!

Εσείς οι Λέοντες, θα πρέπει να μαζευτείτε επαγγελματικά και να προνοήσετε για το αύριο. Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός σας θα κερδίσει περισσότερα, από το να αναλωθείτε μόνο στο σήμερα. Χρειάζεται σκληρή εργασία, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν την φοβάστε, οπότε και η επιτυχία είναι σίγουρη. Η καλοσύνη και το χαμόγελό σας,  θα κερδίσουν πελάτες ή θα σας βοηθήσουν να πιάσετε τους στόχους σας. Επίσης, οι προσεκτικές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τον ανταγωνισμό, ακόμη και τον κακόβουλο.

Εσείς οι Παρθένοι, με την Πανσέληνο αυτή, θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους, να τους φέρεστε με αγάπη και καλοσύνη. Όσο κι αν σας φαίνεται πως αυτός είναι ο δρόμος που καταλήγει στο να γίνετε θύματα, δεν ισχύει. Αυτό που θέλει το Σύμπαν από εσάς, είναι να δώσετε χωρίς να περιμένετε να πάρετε. Και μην ανησυχείτε, θα σας επιστρέψει κάθε τι καλό που κάνετε, στο πολλαπλάσιο.

Εσείς οι Ζυγοί, αν θέλετε να νιώσετε καλά και σίγουροι ή σίγουρες με τους εαυτούς σας, θα πρέπει εργασθείτε σκληρά για να λάβετε την εκτίμηση που σας αξίζει. Θα πρέπει να μάθετε ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, και ότι πρέπει να τους συγχωρείτε. Η ευγνωμοσύνη που θα λάβετε, θα είναι τόση που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συγχωρείτε αδιάκριτα. Θα πρέπει να έχετε τον νου σας, ειδικά εκεί που ξέρετε, ότι πρόκειται αργότερα να δαγκώσουν το χέρι που τώρα θα σας φιλήσουν.

Εσείς οι Σκορπιοί, με την Πανσέληνο αυτή, θα νιώσετε την ανάγκη να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους, να τους δώσετε την ευκαιρία να σας αγαπήσουν, και να αγαπηθείτε κι εσείς με την σειρά σας. Για αυτό, αντί λοιπόν να νιώθετε μονίμως πικραμένοι και πικραμένες, αφεθείτε. Κλείστε τον φαύλο κύκλο των κακών εμπειριών, και δώστε την ευκαιρία στο Σύμπαν, να σας αποδείξει ότι με την καλοσύνη και τους ήπιους τόνους θα μπορέσετε να νιώσετε την πραγματική αγάπη.

Η Πανσέληνος αυτή θα είναι σημαντική για εσάς τους Τοξότες, καθώς αυτό που θέλει από εσάς, είναι να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να ασχοληθείτε με τα λάθη που έχετε κάνει στις ζωές σας. Είναι καιρός να δείτε τα λάθη που έχετε κάνει, να κάνετε την αυτοκριτική σας, και να ζητήσετε συγχώρεση για αυτά. Η λύτρωση από το βάρος που κουβαλάτε, θα σας επιτρέψει να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε για αυτό που είστε πραγματικά! Επίσης, μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα βγείτε πιο σοφοί και σοφές.

Για εσάς τους Αιγόκερους η Πανσέληνος αυτή, φέρνει το κλείσιμο ενός κύκλου κατά τον οποίον φοβόσασταν να δείξετε καλοσύνη και αγάπη, από φόβο μην σας απορρίψουν, σας χλευάσουν ή, χειρότερα, να σας εκμεταλλευθούν. Όμως, είναι καιρός να σταματήσετε να νιώθετε αυτόν τον φόβο, και να ανοιχθείτε σε εκείνα τα άτομα που σας αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά για εσάς, που είναι ταυτόχρονα εραστές και φίλοι, και που περιμένουν μία καλή σας κουβέντα για να σας δείξουν τα συναισθήματά τους.

Εσείς οι Υδροχόοι, με την Πανσέληνο αυτή, θα βρείτε το θάρρος επιτέλους να χαλαρώσετε από την πίεση που έχετε υποβάλλει το τελευταίο διάστημα τους εαυτούς σας. Θα διαπιστώσετε με μεγάλη χαρά, ότι με ένα χαμόγελο, με καλή διάθεση, και πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, είτε είναι η οικογένειά σας, είτε είναι άτομα μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο, θα λάβετε πίσω τόση καλοσύνη και αγάπη, που δεν έχετε νιώσει ποτέ ξανά. Επίσης, με λίγη σύνεση στα επαγγελματικά και σκληρή εργασία, θα δείτε τα οικονομικά σας να εκτινάσσονται.

Για εσάς τους Ιχθύες, αυτή η Πανσέληνος θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς ακολουθώντας τον δρόμο προς την ανακάλυψη του σημείου εκείνου όπου κάνατε το σοβαρό λάθος που άλλαξε τις ζωές σας, θα διαπιστώσετε ποια ήταν τα άτομα που σας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την καλοσύνη τους, αλλά εσείς τα αγνοήσατε. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να σταματήσετε για λίγο, και να μιλήσετε με αυτά τα άτομα, να τα ευχαριστήσετε, και, γιατί όχι, να τους ανταποδώσετε την αγάπη και την καλοσύνη που σας έδειξαν. Σημασία έχει πάντως, ότι από αυτήν την εμπειρία θα βγείτε σοφότεροι και σοφότερες.

Πηγή: periastrologias.gr

Ποια ζώδια λένε πιο συχνά ψέματα; 

Πως η έκλειψη ηλίου επιδρά στα ζώδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ