Κοινωνία

Πώς να καλύψετε την συρόμενη πόρτα στο σαλόνι του σπιτιού;

Πώς να καλύψετε την συρόμενη πόρτα στο σαλόνι του σπιτιού;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μήπως μένετε σε ένα παλιό σπίτι, από αυτά που έχουν συρόμενες πόρτες στο σαλόνι κι αυτό… δεν σας αρέσει;

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί –όπως σας λέει σταθερά ο eretikos.gr– να έχετε φαντασία και όρεξη!

Στο ερώτημα λοιπόν «Πώς θα καλύψω τη συρόμενη πόρτα στο σαλόνι μου;» υπάρχουν απαντήσεις!

Και καλύπτετε την συρόμενη πόρτα και αλλάζετε το σπίτι!

Καταρχάς υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι για να κρύψετε την συρόμενη πόρτα όσοι έχετε μία τέτοια στο σαλόνι σας. Αν η πόρτα δε χρειάζεται να ανοίγει και μπορείτε να μπείτε και από αλλού στο δωμάτιο με το οποίο συνδέεται το σαλόνι είναι δυνατόν να κάνετε πάρα πολλά πράγματα.

Βάλτε ράφια στην πόρτα

Κλείστε μια και καλή την πόρτα και βάλτε γυάλινα ράφια ή ράφια στο χρώμα της πόρτας σας. Έπειτα διακοσμήστε τα με διάφορα αντικείμενα τις επιλογής σας.

Έξι ιδέες για… υπέροχα Χριστούγεννα εάν έχετε μικρό σπίτι! video

Κάντε το βιβλιοθήκη

Δημιουργήστε μία όμορφη βιβλιοθήκη και γεμίστε την με τα αγαπημένα σας βιβλία. Αυτός είναι ένας τρόπος να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά το συγκεκριμένο σημείο με αναμνηστικά βιβλία και αντικείμενα που σας κάνουν να θυμάστε όλα όσα έχετε ζήσει. Μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσετε εντελώς την ύπαρξη της συρόμενης πόρτας.

Αν από την άλλη μεριά, η συρόμενη πόρτα σας πρέπει να ανοίγει μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπαίνετε στο δωμάτιο παρά μόνο μέσω του σαλονιού, τότε οι επιλογές που έχετε είναι επίσης αρκετές.

Βάλτε μία ταπετσαρία και όλο το σπίτι αλλάζει!

Διαλέξτε μία όμορφη ταπετσαρία και καλύψτε με αυτήν την πόρτα. Με αυτόν τον τρόπο θα ομορφύνετε πολύ το χώρο σας και θα κρύψετε και την «προβληματική» περιοχή του σαλονιού σας.

Πείτε αντίο… για πάντα στην μούχλα από τις κουρτίνες στο μπάνιο! video

Βάλτε ένα παραβάν ή ένα πάνελ

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση αλλά ένα παραβάν ή ένα πάνελ θα έκρυβε πολύ καλά την πόρτα. Βρείτε ένα όμορφο παραβάν και τοποθετήστε το μπροστά από την πόρτα. Κάντε κάτι ανάλογο με ένα πάνελ – είτε σκέτο είτε με κάποια σχέδια της επιλογής σας – κρύβοντας το σημείο που χαλάει την αισθητική σας. Καλό είναι, όπως λέει και το spirossoulis, σε αυτή την περίπτωση να βάλετε το πάνελ σε απόσταση ενός μέτρου από την πόρτα, δημιουργώντας δηλαδή ένα είδος προθαλάμου, έτσι ώστε να μπορείτε άνετα να μπαίνετε και να βγαίνετε από το δωμάτιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X