Πως ο Κυριάκος θα διώξει τον Αδωνι από την αντιπροεδρία

"Παγωσαν" τα χαμόγελα ανάμεσα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο

Κομίζουμε «γλαύκας εις Αθήνας»  αν πούμε πως οι σχέσεις που έχει ο Κυριάκος με τον Αδωνι βρίσκονται στο κάτω μέρος της καμπύλης. Πολλά έχουν γραφεί και αποκαλυφθεί και δεν επανερχόμαστε.

Εκείνο που γνωρίζει ο eretikos.gr και σας μεταφέρει, χωρίς καμία επιφύλαξη είναι, το σχέδιο για την εκπαραθύρωση του Αδωνι από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Οχι, τίποτα δεν θα γίνει τώρα (εκτός κι΄αν προκύψουν νέα δεδομένα τα οποία θα υποχρεώσουν τον Κυριάκο να αλλάξει θέση). Βλέπετε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί να συγκρουστεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη και προπαντός τον Αντώνη Σαμαρά, παρότι γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τελευταίος άρχισε να παίζει το δικό του παιχνίδι.

Το σχέδιο που έχει συζητηθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εφαρμοστεί, αφήνει τον Αδωνι Γεωργιάδη στη θέση του αντιπροέδρου ως το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Οχι μην περιμένετε εκεί να τεθεί προς ψήφιση η αντικατάσταση του Αδωνι από τη θέση του αντιπροέδρου, τουλάχιστον όχι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Απλά θα γίνει κάτι πιο έξυπνο.

Θα γίνουν εισηγήσεις, τις οποίες ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδεχτεί και θα ψηφίσει το συνέδριο για αλλαγές στη δομή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Και με τη νέα δομή θα καταργηθούν οι θέσεις των αντιπροέδρων στο κόμμα, οπότε και ο Αδωνις δεν θα είναι πλέον αντιπρόεδρος. Τόσο απλά και τόσο αναίμακτα και κανείς δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκπαραθύρωσε τον Αδωνι.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Η μεγάλη κομπίνα: Πως έκλεψε 8,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΑΕΔ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ