Πως σκότωσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας

Πολύ καλά σχεδιασμένη ήταν η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τους δύο δολοφόνους. Οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν φαίνεται πως είχαν ραντεβού μαζί του.

Οι δράστες αφού μπήκαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή. Υστερα από λίγο οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν συμμετείχαν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ένας συνεργάτης τους και οι δύο δολοφόνοι οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.
Υστερα από λίγη ώρα οι δύο δολοφόνοι ζήτησαν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Πράγμα που έγινε. Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αποχώρησε από την αίθουσα των συσκέψεων και άφησε μόνο τον δικηγόρο με τους δύο δολοφόνους.

Μόλις αποχώρησε ο συνεργάτης του θύματος οι δύο δράστες έβγαλαν όπλα και τον πυροβόλησαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφησαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος.

Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν  άμεσα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, αλλά τελικά την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η Ασφάλεια. Το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας μοιάζει -αυτή την ώρα- να μην συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές λένε πως το επικρατέστερο για τη στιγμή σενάριο για τα κίνητρα της δολοφονίας είναι εκείνο των δυσαρεστημένων πελατών  με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οποίοι θέλησαν να εκδικηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ