Πράξη eretiki ή μπλακ χιούμορ η βάφτιση σε ναό νεκροταφείου;

Αν έκανε μπλακ χιούμορ, για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι πολύ μαύρο, κατάμαυρο το χιούμορ. Ο eretikos.gr όμως, λόγω… eretikis προσέγγισης των θεμάτων, θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει ακόμα και ως ανατρεπτικό.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης, Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, έκανε πράγματι μεγάλη ανατροπή στις κατεστημένες συνήθειες και τις παραδόσεις. Βάφτισε το γιο του σε εκκλησία νεκροταφείου, όπου, όπως είπε ο ιερέας της εκκλησίας, γίνονται μόνο κηδείες και είναι η πρώτη φορά που έγινε το μυστήριο της βάφτισης.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης είναι πολύ απομακρυσμένος από τους δημοσιογράφους, σχεδόν τους αποφεύγει, όπως ο διάβολος το λιβάνι, και συνεπώς η γνώση που έχουμε γι΄ αυτόν είναι πολύ ομιχλώδης  και σίγουρα ατελής για να μπορέσουμε να εντρυφήσουμε στα ελατήρια της επιλογής για τη βάφτιση του γιου του.

Ειλικρινά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τους λόγους, αλλά θα αναφέρουμε εκ των προτέρων ότι αν η πράξη του είναι προϊόν συνειδητής επιλογής και όχι πρόκλησης, θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο, καθότι ο κάθε πολίτης έχει απόλυτο και σεβαστό δικαίωμα στις επιλογές που κάνει.

Και θα το πούμε για έναν πρόσθετο λόγο. Είναι πράξη απολύτως eretiki…

Υπουργός της κυβέρνησης βάφτισε το γιο του σε εκκλησία… νεκροταφείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ