Προβοκάτσια με σταυρούς και φυλλάδια σε σπίτια μουσουλμάνων στη Θράκη

Πέταξαν φυλλάδια στην τουρκική γλώσσα που γράφουν «Σκέψου, ο Ερντογάν θα φύγει, εσύ αύριο θα μείνεις εδώ» και σχημάτισαν σταυρούς με μαύρο σπρέι έξω από σπίτια.

Υπάρχει σχέδιο για τη Θράκη και αυτοί που επισκέπτονται την περιοχή αυτό εξυπηρετούν και πρέπει να το καταλάβουν οι κυβερνήσεις μας. Δεν χρειάζεται να δηλητηριάζουν τους κατοίκους της περιοχής με την επίσκεψη του Τούρκου πρόεδρου και άλλωστε δεν θα δεχτούμε μαθήματα δημοκρατίας από τον διαχρονικό ταραξία της ευρύτερης περιοχής.

Το γεγονός ότι σε διάστημα 6 μηνών επισκέπτονται τη Θράκη ο Τούρκος Πρόεδρος, ο Τούρκος αντιπρόεδρος και ο Τούρκος Πρωθυπουργός, προβληματίζει… υπάρχει κάποια «τουρκική επαρχία» -γιατί έτσι την βλέπουν- την οποία επισκέφτηκαν όλοι αυτοί οι αξιωματούχοι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα(…);

Ενώ σε πεδίο ανάπτυξης παράνομων δράσεων αναδεικνύουν τη Θράκη, και με την  ανακοίνωση της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θέτει όλους, χριστιανούς και μουσουλμάνους, έρμαια της οποιαδήποτε προβοκάτσιας ή σχεδιασμού σε βάρος τους.

Ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα πραγματοποιώντας επίσημες συναντήσεις, στην Κομοτηνή το κλίμα δυναμιτίζεται αρνητικά από πράξεις όπως αυτές που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στην τουρκική γλώσσα που προφανώς απευθύνονται σε μέλη της θρησκευτικής μειονότητας και γράφουν «Σκέψου, ο Ερντογάν θα φύγει, εσύ αύριο θα μείνεις εδώ.»

Την ίδια ώρα άγνωστοι σχημάτισαν σταυρούς με μαύρο σπρέι έξω από σπίτια και γραφεία μουσουλμάνων στην Κομοτηνή.

Τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα λιγότερο από ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη άφιξη Ερντογάν στην Θράκη. Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια, τότε τι είναι; Η προβοκάτσια όπως ξέρουμε επιχειρείται πάντοτε κατά στόχου με δόλια διείσδυση, μία κατάσταση ύπουλη, ώστε να πετύχει κάποιον σκοπό και αυτό είναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ