PET

Ρεζίλι των σκυλιών και τον σκυλάδων ο Μητσοτάκης…

Ρεζίλι των σκυλιών και τον σκυλάδων ο Μητσοτάκης…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν αυτό μάλλον δεν το είχε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιο; Να γίνει ρεζίλι των σκυλιών και των σκυλάδων και μάλιστα μέσω της “Καθημερινής”, που διευθύνει ο φίλος του (ή μήπως πρώην) Αλέξης Παπαχελάς.

Φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες καμία… εντολή δεν του βγαίνει του Μωυσή. Μετά τη νίλα που έπαθε με την άρση της πατέντας των εμβολίων, που αφού χλεύασε τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή τον περασμένο Ιανουάριο λέγοντας το…ευφυές περί κρατικοποίησης της Pfizer και της AstraZeneca με ένα νόμο και ένα άρθρο, αναγκάστηκε να γλείψει εκεί που έφτυνε, μόλις ο Τζο Μπάιντεν τάχθηκε με την πρόταση που είχε εκφράσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ελληνική Βουλή και αλλού.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να βάλει λιτούς και δεμένους, σάιτ και κανάλια, Γεραπετρίτες και Πελώνες να τον εμφανίσουν ως πρωτοπόρο της κίνησης για την άρση της πατέντας, που οι ευρωβουλευτές του είχαν καταψηφίσει πριν από ελάχιστες μέρες. Μιλάμε για τέτοια γελοιοποίηση και αυτοεξευτελισμό.

Μόνο που όταν σε πιάσει ο πανικός και σε πάρει η κατηφόρα το τέλος είναι ο πάτος. Και φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δρόμο ακόμα για τον πάτο, όπως φανερώνει το “καρφί”  από την “Καθημερινή” για τον σκυλάκο που υιοθέτησε.

Οχι μόνο του έριξε βιτριόλι για την αδίστακτη επικοινωνιακή χρησιμοποίηση του συμπαθέστατου…φιστίκι, αλλά τον κατακεραύνωσε με πολύ καυστικό τρόπο γράφοντας:  «Παρ’ όλα αυτά, με γεια τον σκύλο. Εύχομαι να σας διδάξει όλα όσα έχουμε μάθει εμείς οι σκυλάδες, παρέα με τα ζώα που συνοδεύσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος τους: συμπόνια, ενσυναίσθηση, υπομονή, ψυχική επικοινωνία και αυτογνωσία. Γιατί στην πραγματική ζωή το αποτέλεσμα έχει αξία. Ακόμα κι αν παράγεται από αμφιλεγόμενες προθέσεις.» Και όπως είναι ευκόλως κατανοητό τον έκανε ρεζίλι των σκυλιών και των σκυλάδων…

Ο σκυλάς Προβοκάτορας

Τρομερό “καρφί” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την “Καθημερινή”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X