Ρωσίδα πέθανε δύο χρόνια μετά το βιασμό της με σπασμένο κλαδί δέντρου (pics)

Η Anna Barmina πέθανε δύο χρόνια μετά το βιασμό της με σπασμένο κλαδί δέντρου. Η νεαρή Ρωσίδα κατέληξε μετά τον άγριο βιασμό της, καθώς η μάχη που έδωσε με τα τραύματά της δεν ήταν αρκετή, ώστε να ανακάμψει.
Οι γιατροί που εξέτασαν την 33χρονη μετά τον βιασμό διαπίστωσαν ότι τα γεννητικά της όργανα είχαν καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά μετά το βιασμό της με σπασμένο κλαδί δέντρου.
Οι γιατροί στην Ufa(Ουφά)είπαν ότι «όλα τα εσωτερικά όργανα της» υπέστησαν βλάβη στη βίαιη επίθεση, η οποία την έκανε να πάθει καρδιακή προσβολή και να πάει σε κώμα.
Θεωρήθηκε δε, θαύμα που η νεαρή γυναίκα δεν κατέληξε αμέσως, ενώ η μάχη της για δύο χρόνια εκτιμήθηκε ότι είχε υπερβεί κάθε ιατρικό δεδομένο. «Δεν μετανιώνω για τίποτα», δήλωσε ο 23χρονος βιαστής Gizar Ziyangareev.

Η Anna Barmina περιήλθε σε κατάσταση απόλυτου σοκ, έχασε 30 κιλά από το βάρος της και δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί.

Η 33χρονη ήταν το ένα από τα τέσσερα θύματα του βιαστή Ziyangareev, μόλις μία εβδομάδα μετά την αποφυλάκισή του το 2015, όταν εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί για βίαιη σεξουαλική συμπεριφορά σε κορίτσι της γειτονιάς που διέμενε.

Η οικογένεια της Άννας δήλωσε ότι η μείωση της ποινής του, ακόμα και σε ένα μήνα, στέλνει λάθος μήνυμα.

Ο εξάδελφός της Adel Galiev δήλωσε: «Η οικογένεια είναι αγανακτισμένοι από την αλαζονεία αυτού του προσώπου. Πώς τολμά, μετά από όλα αυτά που έκανε, να ζητήσει κάποιο είδος μετριασμού της τιμωρίας του, καλύπτοντας τον εαυτό του με τα παιδιά και τη μητέρα του; Ειδικά επειδή είναι επαναληπτικός βιαστής.»

Η κηδεία της Άννα έγινε στην Ουφά την Πέμπτη.
Πηγή πληροφοριών dailymail.co.uk
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ