Διεθνή

Σάλος στη Ρωσία: Άνοιξε σχολή pole dancing για μουσουλμάνες (vid)

Σάλος στη Ρωσία: Άνοιξε σχολή pole dancing για μουσουλμάνες (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ρωσία- Η ιδιοκτήτριά του Leysan Dauletova, μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Tatarstan 24, είπε ότι πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση βρίσκοντας ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά σε τέτοιες σχολές, αλλά και από το γεγονός ότι η ίδια κάθε φορά που πήγαινε σε ένα στούντιο ένιωθε άβολα με όλους τους άνδρες που κυκλοφορούσαν στο κτίριο.

Γι’ αυτό και η σχολή pole dancing έχει μοναδικούς και αυστηρούς κανόνες λειτουργίας: τα παράθυρα είναι πάντα κλειστά, απαγορεύεται ρητά η βιντεοσκόπηση και η παρουσία ανδρών και δεν ακούγονται τραγούδια που περιέχουν βλασφημίες στους στίχους τους.

«Θέλω να νιώθουν άνετα οι μουσουλμάνες και να κάνουν εξάσκηση χωρίς αδιάκριτα βλέμματα πάνω τους» είπε, προσθέτοντας ότι οι γυναίκες που την επισκέπτονται της λένε ότι θέλουν να μάθουν pole dancing γιατί θέλουν να εντυπωσιάσουν τους άνδρες τους.

Η σχολή pole dancing που βρίσκεται απέναντι από ένα τζαμί, εγκρίθηκε από τον ιμάμη του. Ο Ansar Hazrat Miftakhov, υπεύθυνος του τοπικού τζαμιού Al-Marjani, επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος μια μουσουλμάνα να μην μπορεί να συμμετάσχει στη σχολή και να χορεύει σε στύλο. Ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις από την Ένωση Μουσουλμάνων Γυναικών της Ρωσίας και την τοπικής οργάνωση του Ταταρστάν.

Νότια Αφρική: Αναστέλλεται προσωρινά η χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X