Σάσα Σταμάτη: Έβαλε τα κλάματα για όσα συνέβησαν στη Μάνδρα (video)

Οι δραματικές στιγμές της Μάνδρας μετά την κακοκαιρία επηρέασαν άπαντες σε όλη την Ελλάδα. Οι νεκροί έφτασαν τους 23 μετά από όσα συνέβησαν πριν λίγους μήνες.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day είδαμε την Σάσα Σταμάτη να αναφέρεται στο γεγονός, καθώς συνεχίζει να μένει με τους γονείς της στη Μάνδρα Αττικής.

«Μένω με τους γονείς μου. Περάσαμε λίγο δύσκολα όπως ξέρεις στη Μάνδρα, για αυτό και λίγο αποτραβήχτηκα. Μέσα σε λίγες ώρες καταστράφηκαν όλα. Έφυγαν 23 άνθρωποι. Δεν βλέπω κανέναν να έχει πάρει ευθύνη για αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έπαθα κάτι και η οικογένεια μου, αλλά οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου έχουν σοβαρά θέματα. Οι κάτοικοι δηλαδή είναι υπερήφανοι άνθρωποι εκεί πέρα και όπως βλέπεις δεν βγαίνουν ούτε να ζητιανέψουν, ούτε να ζητήσουν λεφτά, απλώς πρέπει κάποιος να τους βοηθήσει», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, δήλωσε: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Ο κόσμος ο απλός ήρθε και έφερε τρόφιμα και φαγητά. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει έρθει και φτιάχνει τα σχολεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτιάχνει από την αρχή τη Μάνδρα με προσωπική του πρωτοβουλία, φτιάχνει τις πλατείες, φτιάχνει τα σχολεία».

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ