Αθλητισμός

Σέρχιο Κόκε: Ο πρώην παίκτης του Άρη συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Σέρχιο Κόκε: Ο πρώην παίκτης του Άρη συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σέρχιο Κόκε: Σαν “βόμβα” έσκασε για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι ο παλιός παίκτης του Άρη συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ισπανική Αστυνομία προχώρησε σήμερα (19/11) στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε!

Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών στη χώρα του και μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, θεωρείται επικεφαλής του κυκλώματος, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει μετά από επιχείρηση με κωδικό Maskoke, στην οποία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα.

Ο Σέρχιο Κόκε αγωνίστηκε στον Άρη από το 2006 έως το 2011 με 138 συμμετοχές και 30 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τις Μάλαγα, Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα. «Ο παλιός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X