Επιλογές

“Σφάζονται” στο ΚΙΝΑΛ για τον…Τζόκερ

“Σφάζονται” στο ΚΙΝΑΛ για τον…Τζόκερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συντροφικά μαχαιρώματα προκάλεσε ο… Τζόκερ στο ΚΙΝΑΛ. Για την ταινία που προκάλεσε πολιτικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα οξύτατες, τιτίβισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επιχείρησε να δικαιολογήσει την εισβολή της αστυνομίας στα σινεμά επικαλούμενος την ανάρτηση ενός πολίτη.

Του απάντησε με πολύ αιχμηρό τρόπο ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος έκανε λόγο για γελοιότητες και του καταλόγισε ότι βρίσκεται εκτός γραμμής του ΚΙΝΑΛ, ενώ πέταξε και τη σπόντα ότι λατρεύει την εξουσία.

 

«Κρίμα! Στελέχη του ΚΙΝΑΛ να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες. Τόσο πολύ λατρεύουν την εξουσία;» αναρωτιέται ο Στ. Μαλέλης.

«Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς , αγγίζει τα όρια της γελοιότητας» σημειώνει ο κ. Μαλέλης στο Twitter, με αποδέκτη τον Οδ. Κωνσταντινόπουλου.

 

Το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγορεί τον βουλευτή του Κινήματος πως βρίσκεται εκτός γραμμής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και του ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει: «Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει στους κινηματογράφους».

Νωρίτερα, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. με ανακοίνωσή του, σχολίασε: «Από τη φημολογία για fake news περάσαμε στην οργή της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού. Όμως ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή. Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες. Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X