Σχόλια

Σφοδρή επίθεση Παύλου Πολάκη σε Κυριάκο Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση Παύλου Πολάκη σε Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τοποθέτηση του Τζο Μπάιντεν υπέρ της άρσης της προστασίας της πατέντας των εμβολίων, προκάλεσε τεράστια ταραχή και πανικό.

Πανικόβλητα τα ταϊσμένα από τις λίστες Πέτσα και λοιπών μέσα ενημέρωσης (πρωτοστάτησε το σάιτ του Πρώτου θέματος) βγήκαν μαζί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και την Αριστοτελία Πελώνη, να αναδείξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μπροστάρη του αγώνα, σε πολέμιο των πολυεθνικών του φαρμάκου.

Το χονδροειδέστατο ψέμα που θα ζήλευαν πολλοί οπαδοί του Γκαίμπελς δεν ήταν δυνατόν να παραμείνει αναπάντητο. Και όπως γίνεται αντιληπτό από τον επικοινωνιακό “πόλεμο”  δεν θα μπορούσε να λείψει ο μετρ του είδους, ο Παύλος Πολάκης.

Με μία ανάρτηση που τσακίζει κόκαλα αποκαθηλώνει τον Μωυσή και τους ανόητους υμνητές του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

1)ΕΣΥ δεν ησουν Μητσοτακη που μας έλεγες πριν λίγους μήνες «Πάλι καλά που δεν μας ζητήσατε να κρατικοποιηθεί η Pfizer και η AstraZeneca» απαντώντας με εξυπνακισμους στον Τσίπρα;;;;;;
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ(φωτό 1)
2) ΕΣΥ προσωπικά πλέον είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τους μίσους από τους 11.000 σχεδόν ΘΑΝΑΤΟΥΣ ,που θα μπορούσαν να ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα που σας φωνάζω από τον Νοέμβριο του 2020!!
3) Τα δάκρυα σου για τη Μαρφίν είναι ΨΕΥΤΙΚΑ ,όπως ήταν και για το ΜΑΤΙ!
Τυμβωρυχία έκανες και κάνεις για να καλύψεις την καταστροφική διαχείριση της πανδημιας με το εξάμηνο αχρείαστο και αναποτελεσματικό και καταστροφικό για την οικονομία λοκνταουν !

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X